Την Τρίτη 15 Ιουνίου η τακτική γενική συνέλευση της Mytilineos - Energy Register - Energy Register

Την Τρίτη 15 Ιουνίου η τακτική γενική συνέλευση της Mytilineos

[11/06/2021 - 11:04 πμ]

Σε συνέχεια της από 14.05.2021 πρόσκλησης των μετόχων της MYTILINEOS σε τακτική γενική συνέλευση στις 15.06.2021 και λαμβάνοντας υπόψη τα ισχύοντα για γενικές συνελεύσεις, που διενεργούνται δια ζώσης, έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η MYTILINEOS ενημερώνει τους μετόχους της για τα παρακάτω:

(α)     Επισημαίνει ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία στον χώρο διεξαγωγής της συνέλευσης θα είναι περιορισμένος σε συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία αναφορικά με την τήρηση αποστάσεων στον χώρο διεξαγωγής. Για το λόγο αυτό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο άφιξης των συμμετεχόντων.

(β)     Οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στο χώρο της συνέλευσης θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες. Συγκεκριμένα: (α) θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι έχουν πραγματοποιήσει ταχεία δοκιμασία αντιγόνου (rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα, εντός των τελευταίων 24 ωρών από την γενική συνέλευση, ενώ (β) η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

(γ)     Για την άρτια προετοιμασία της διεξαγωγής της συνέλευσης και τον έγκαιρο έλεγχο τήρησης των υγειονομικών κανόνων, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία να προσέλθουν στον χώρο έως τις 12:00.

(δ)     Υπενθυμίζει τη δυνατότητα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μέσω αντιπροσώπου και παροτρύνει τους μετόχους να κάνουν χρήση της δυνατότητας να εξουσιοδοτήσουν εργαζομένους της να ψηφίσουν για αυτούς στη συνέλευση βάσει εγγράφων οδηγιών ψήφου. Υπενθυμίζεται επίσης ότι όσοι εκ των μετόχων επιθυμούν να κάνουν χρήση της ανωτέρω δυνατότητας ή/και της δυνατότητας συμμετοχής στη γενική συνέλευση από απόσταση με ηλεκτρονικά μέσα ή/και της δυνατότητας άσκησης του δικαιώματος ψήφου πριν τη γενική συνέλευση, μπορούν να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Μετόχων στο 210-6877436 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο IR@mytilineos.gr.

Η MYTILINEOS συνεχίζει τη λειτουργία της με αίσθημα ευθύνης. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις οδηγίες των αρχών και προτρέπει τους μετόχους να παρακολουθούν την ιστοσελίδα της για τυχόν μεταγενέστερες ανακοινώσεις αναφορικά με την επικείμενη Γενική Συνέλευση.

Energy Register
News Room
Όσα θέλετε να μάθετε για την ενέργεια
Energy Register Info and description.
[18/06/2021 - 6:47]
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Ιουνίου, με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα του έργου LIFE PROWhIBIT Project με θέμα «Περιβαλλοντικό Έγκλημα...
[18/06/2021 - 2:28]
Ο ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο τoυ εταιρικού του εκσυγχρονισμού που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το...
[18/06/2021 - 2:24]
Ο ενεργειακός κολοσσός BP βρίσκεται κοντά στο να αγοράσει projects ηλιακής ενέργειας ύψους 400-500 εκατ. Ευρώ στην Ισπανία, από τον...
[18/06/2021 - 2:00]
Η Vestas δέχτηκε μία παραγγελία ανεμογεννητριών, συνολικής ισχύος 348MW για έργο και πελάτη στη Βραζιλία, τα στοιχεία των οποίων παραμένουν...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ