ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ - Energy Register - Energy Register

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

[14/09/2021 - 9:29 πμ]

Κώστας Σπανούλης: Ζητάμε 20.000 νέα αγροτικά φωτοβολταϊκά των 100 KW

Στις εξελίξεις για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά, τις νέες συνεργασίες του ΠΣΑΦ με μεγάλες εταιρίες, τα αγροτικά δάνεια και την αγορά νέων αγροτικών μηχανημάτων εστίασαν ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών κ. Κώστας Σπανούλης και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου κ. Κώστας Γιωτάκος στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΦ που έγινε σε ξενοδοχείο στη Λεπτοκαρυά.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Σπανούλης ζήτησε από το βήμα της εκδήλωσης να δοθούν άλλα 20.000 φωτοβολταϊκά των 100 KW σε αγρότες και παρουσίασε αναλυτικά τα συν για περιβάλλον και την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος για την παραμονή των νέων στην ελληνική περιφέρεια.

Στην εκδήλωση ο κ.Τζιουζέπε Αγριπερόνε, ο οποίος ήλθε ειδικά για τον Σύνδεσμο από την Ιταλία και εκπροσωπεί μεγάλη εταιρεία αγροτικών παρελκομένων, μίλησε για τη συνεργασία με τον ΠΣΑΦ και το ΠΣΑΘ. Την μετάφραση έκανε ο Θοδωρής Σδρούλιας.

Επίσης μίλησε και εκπρόσωπος του Συνδέσμου στην Ιταλία που είναι αρμόδιος για την αγορά τρακτέρ.

Ακολούθως μίλησαν οι κκ. Αλέξανδρος Πολυτάκης, από την τράπεζα Πειραιώς για τη συνεργασία της Τράπεζας με τον ΠΣΑΦ, ο κ. Γιώργος Κονταξής, της Shell, o οποίος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους μια πρόταση για τα καύσιμα με ειδική κάρτα και bonus, o κ.
Σταύρος Τσιακαλάκης, εκπρόσωπος της εταιρείας εξοπλισμού φ/β Krannich για το κόστος των νέων φωτοβολταϊκών, αλλά και οι κκ. Μάρκος Κρασσάς και Γιώργος Πανέτας, εκπρόσωποι της εταιρείας κατασκευών φ/β Ether για το κατασκευαστικό μέρος των αγροτικών φωτοβολταϊκών.

Επίσης τοποθετήθηκε ο κ. Κώστας Σιάτος της Interamerican και εστίασε στο θέμα των ασφαλειών.

Τέλος σημαντική ήταν η τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε ο πρόεδρος του ΔΑΠΕΕΠ κ. Ιωάννης Γιαρέντης, ο οποίος αναφέρθηκε στις πληρωμές και τόνισε πως σήμερα και αύριο Τρίτη θα γίνουν οι πληρωμές για τον Ιούλιο.

Να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν αρκετά μέλη εστιάζοντας στα νέα φωτοβολταϊκά, τον τραπεζικό δανεισμό κ.ά.
Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Χρήστος Μπεχλιβάνος, εκδότης της εφημερίδας Larissanet.

larissanet.gr

Energy Register
News Room
Όσα θέλετε να μάθετε για την ενέργεια
Energy Register Info and description.
[17/09/2021 - 8:15]
Η Protergia συμμετέχει ενεργά στην 85η ΔΕΘ, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, με κεντρικό θεματικό άξονά της το Παρελθόν,...
[17/09/2021 - 8:06]
Στην πρόσληψη 260 ατόμων προχωράει η ΔΕΗ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στο λιγνιτικό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. H διάρκεια της σύμβασης εργασίας...
[17/09/2021 - 7:46]
Η πρώτη συναλλαγή πώλησης λιγνιτικής ενέργειας από τη ΔΕΗ προς τρίτους πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω του ευρωπαϊκού ενεργειακού χρηματιστηρίου ΕΕΧ. Η...
[17/09/2021 - 2:03]
Άρθρο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ισπανική εφημερίδα «El País» με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής των κρατών-μελών του νότου της...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ