Δράση Ανακύκλωσης, 13.09.2021 – Εγκαίνια Περιπτέρου ΕΕΑΑ στο πλαίσιο της ΔΕΘ: «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου!» - Energy Register - Energy Register

Δράση Ανακύκλωσης, 13.09.2021 – Εγκαίνια Περιπτέρου ΕΕΑΑ στο πλαίσιο της ΔΕΘ: «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου!»

[09/09/2021 - 2:02 μμ]

Δράση ανακύκλωσης, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης  στο πλαίσιο των εγκαινίων του περιπτέρου της ΕΕΑΑ.

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης  με την υποστήριξη  του ΣΚΑΙ, συνεχίζουν  την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους».

Με σύνθημα:

«Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου!», διοργανώνουμε δράση ανακύκλωσης,  στο πλαίσιο των εγκαινίων του περιπτέρου της ΕΕΑΑ τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, από τις  18.00 – 22.00, έξω από το κτίριο 10 της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο συνάντησης, το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους».

Παράλληλα, θα ενημερωθούν και οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για τις γυάλινες συσκευασίες από τους μπλε κώδωνες.

Στο  χώρο της δράσης, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό  και αν απαντήσουν σωστά σε απλές ερωτήσεις, να μπουν  στην κλήρωση για δύο ηλεκτρικά ποδήλατα.

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης    συνεχίζουν   την εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση συσκευασιών, για να κινητοποιηθούμε, να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση συσκευασιών στους μπλε κάδους στις καθημερινές μας συνήθειες.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ….. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ!

Energy Register
News Room
Όσα θέλετε να μάθετε για την ενέργεια
Energy Register Info and description.
[18/10/2021 - 10:40]
Η κραυγή αγωνίας για την τύχη που θα έχει η ΔΕΗ στην περίπτωση της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου ήρθε να προστεθεί...
[18/10/2021 - 9:56]
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Σόφια το Greek-Bulgarian Energy Meeting που οργάνωσαν από κοινού το Energy Management Institute (EMI) της...
[18/10/2021 - 9:41]
Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ενημερώνει τους συμμετέχοντες στην αγορά φυσικού αερίου ότι οι δημοπρασίες ΥΦΑ για τα Έτη 2022-2026 θα...
[18/10/2021 - 9:14]
Τα τρία «φρέσκα» φωτοβολταϊκά ισχύος 73 MW στη Θεσσαλία, ο στόχος των 2 GW και οι αιτήσεις για έργα αποθήκευσης...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ