Στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. «επενδύει» ο Όμιλος Λιανικής Πώλησης Bazaar - Energy Register - Energy Register

Στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. «επενδύει» ο Όμιλος Λιανικής Πώλησης Bazaar

[05/10/2021 - 11:39 πμ]

O Όμιλος ΗΡΩΝ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, και ο Όμιλος Καταστημάτων Λιανικής Πώλησης Bazaar, κάνουν το επόμενο βήμα στην πολυετή συνεργασία τους με το καινοτόμο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. Τοκατάστημα Bazaar στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας, γίνεται το πρώτο από τα 170 καταστήματατης γνωστής αλυσίδας που συμμετέχει στο πρόγραμμα, μειώνοντας το ύψος του λογαριασμού του ρεύματός του και παράλληλα περιορίζοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Μέσα από το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, το κατάστημα Κολωνακίου «επενδύει» στην παραγωγή «πράσινης» ηλεκτρικής ενέργειας και αποκτά ουσιαστική Ενεργειακή Ανεξαρτησία. Χωρίς την ανάγκη κοστοβόραςτοποθέτησης και συντήρησης φωτοβολταϊκών,αλλά και χωρίς ύπαρξηστέγης για την εγκατάστασή τους, το κατάστημα BazaarΚολωνακίου πλέον «παράγει» την ενέργεια που καταναλώνει από τα φωτοβολταϊκά του ΗΡΩΝΑ και της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις σε κάθε λογαριασμό του. Μάλιστα, ηεπιτυχημένη «επένδυση», συνοψίζεται στο γεγονός ότιτο συγκεκριμένο κατάστημα Bazaar,έχει πετύχει τον μηδενισμό της χρέωσης προμήθειας ρεύματός του. 

Επιπλέον, στην τρέχουσα περίοδο που το κόστος της ενέργειας έχει εκτοξευθεί διεθνώς, η αξία της ενέργειας που «παράγουν» οι πελάτες που έχουν επιλέξει πρόγραμμα ΕΝ.Α ανεβαίνει αντιστοίχως.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνουν ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις στο λογαριασμό τους που αντισταθμίζουν σημαντικό τμήματων αυξήσεων της ενέργειας στο λογαριασμό τους, λειτουργώντας ως δίχτυ προστασίας.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας των δύο εταιρειών ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΗΡΩΝΑ κ. Γιώργος Δανιόλος δήλωσε: «Ο ΗΡΩΝ πρωτοπορεί στη συλλογική προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Μέσα από τα καινοτόμα προγράμματά του, όπως το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, επιδιώκει την ταχύτερη διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αλλά και τον περιορισμό του ενεργειακού κόστους νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Απόδειξη αυτών αποτελεί η συνεργασία του ΗΡΩΝΑ με τον Όμιλο Καταστημάτων Λιανικής πώλησης Bazaar στο πλαίσιο του ΕΝ.Ακάνοντας την αρχή από το κεντρικό κατάστημα του Κολωνακίου».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bazaar κ. Γιώργος Βερούκας δήλωσε: «Ο Όμιλος Καταστημάτων Λιανικής Πώλησης Bazaar εμπιστεύεται εδώ και καιρό τον ΗΡΩΝΑ και με χαρά επενδύει στο πρόγραμμα ΕΝ.Α Με 170 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εξυπηρετούμε χιλιάδες πολίτες καθημερινά και μοιραίακατατασσόμαστεστους μεγάλους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας. Γι’ αυτό και το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α αποτελεί για εμάς ένα χρήσιμο εργαλείο για τον περιορισμό του ενεργειακού κόστους και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Ομίλου μας καιπαράλληλα, μαζί με τις υπόλοιπες δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας που πραγματοποιούμε, είναιη έμπρακτη συμβολή μαςπρος ένα βιώσιμο μέλλον.»

Οι δύο Όμιλοι, μέσα από τη συνεχιζόμενη συνεργασία τους, διευρύνουν τον κύκλο των επιχειρήσεων που πρωταγωνιστούν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στην ανάδειξη της βιώσιμης ανάπτυξης με την κατανάλωση ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.

Energy Register
News Room
Όσα θέλετε να μάθετε για την ενέργεια
Energy Register Info and description.
[18/10/2021 - 11:01]
Ξεκίνησε, 15 Οκτωβρίου, το νέο πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου της ΕΔΑ Αττικής.Η επιδότηση αφορά νέες συνδέσεις, για κεντρικές...
[18/10/2021 - 10:40]
Η κραυγή αγωνίας για την τύχη που θα έχει η ΔΕΗ στην περίπτωση της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου ήρθε να προστεθεί...
[18/10/2021 - 9:56]
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Σόφια το Greek-Bulgarian Energy Meeting που οργάνωσαν από κοινού το Energy Management Institute (EMI) της...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ