Εντυπωσιασμένος ο Ιταλός Πρέσβης, κ. Luigi Marras, από τα αποτελέσματα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

[11/06/2019 - 9:30 πμ]

Τον Πρέσβη της Ιταλίας, κ. Efisio Luigi Marras μαζί με τον εμπορικό ακόλουθο κ. Enrico Barbato, υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μπακούρας Λεωνίδας στις εγκαταστάσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στη Λάρισα σε επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 06/06/2019.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μπακούρας ενημέρωσε για την επιτυχημένη  πορεία της Εταιρείαςκαθ’ όλη τη διάρκεια της 20ετούς δραστηριότητάς της στον κλάδο της ενέργειας και αναφέρθηκε στα άρτια αποτελέσματα του α’ πενταμήνου του 2019, τα οποία πιστοποιούν για ακόμη μια φορά αυτή την επιτυχία.

Ο Γενικός Διευθυντής παρουσίασε το εύρος των δραστηριοτήτων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και τόνισε ότι οι ισχυρές επιδόσεις προκύπτουν από τον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό της Εταιρείας. Κύριο στρατηγικό στόχο αποτελεί η ασφαλής ανάπτυξη του δικτύου διανομής, όπου σύμφωνα με το εγκεκριμένο 5ετέςεπενδυτικό πρόγραμμα της Εταιρείας, προβλέπονται συνολικές επενδύσεις ύψους 93εκ. €.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Μπακούρας, η πρότυπη επιχειρησιακή λειτουργία και η ενίσχυση της αποδοτικότητας με επίκεντρο τον άνθρωπο αποτελούν επίσης κύριους πυλώνες της στρατηγικής της Εταιρείας.

Ο κ. Marras, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, πληροφορήθηκε για τη λειτουργία της Εταιρείας ως διαχειριστής του δικτύου διανομής και το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει το σύνολο των δραστηριοτήτων της. Επίσης, ενημερώθηκε για τη σύγχρονη τεχνολογία CNG που εξυπηρετεί στην τροφοδότηση απομακρυσμένων περιοχών με φυσικό αέριο μέσω εικονικού δικτύου αγωγών, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ είναι η πρώτη εταιρεία που από το 2018 εισήγαγε αυτή την εφαρμογή στη Ελλάδα.

Ο Πρέσβης εξήρε την προσπάθεια των μετοχών ΔΕΠΑ – ΕΝΙ, της διοίκησης αλλά και των εργαζομένων για τις εντυπωσιακές αποδόσεις που παρουσιάζει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η δραστηριότητα της οποίας παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του ενεργειακού σκηνικού της χώρας.

Energy Register
News Room
Όσα θέλετε να μάθετε για την ενέργεια
Energy Register Info and description.
[16/08/2019 - 9:56]
Άγονος κηρύχθηκε ο διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την κατεδάφιση αυθαίρετων που είχε προκηρύξει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για διάφορες...
[16/08/2019 - 9:52]
Η νορβηγική υπηρεσία πυρηνικής ασφάλειας αναλύει μικροσκοπικές ποσότητες ραδιενεργού ιωδίου που εντοπίστηκαν στην ατμόσφαιρα στο βόρειο τμήμα της χώρας κατά...
[16/08/2019 - 9:47]
Εκδήλωση απονομής 10 υποτροφιών σε αριστούχους πτυχιούχους φοιτητές, οι οποίοι με τη στήριξη του Ομίλου ΕΛΠΕ θα συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές...
[16/08/2019 - 9:45]
Σε πολιτικό επίπεδο μεταξύ ηγεσιών Κύπρου και Ελλάδας φαίνεται ότι θα λυθεί τελικά το εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα που τίθεται για...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ